Συνάντηση της νέας ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Ελλάδας με τους Αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας

Ο Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος δέχθηκε στο γραφείο του τη νέα ηγεσία του Πυροσβεστικού σώματος Δυτικής Ελλάδας και Αχαΐας: τον Υποστράτηγο Νίκο Ρουμελιώτη, Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, τον Αντιπύραρχο Χριστόφορο Μπόκα, Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας και τον Βασίλη Σολδάτο, Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας.
Παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκη Παπαδόπουλου, ο κ. Μπονάνος αρχικά συνεχάρη τους αξιωματικούς για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε δύναμη στην διεκπεραίωση του έργου τους.
Παράλληλα, επεσήμανε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος και την αγαστή συνεργασία μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΠΔΕ στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, πλημμυρών και πυρκαγιών.
Επίσης o κ.Μπονάνος ενημερώθηκε για την ετοιμότητα των υπηρεσιών σε κάθε περίπτωση αντιμετώπισης κινδύνου, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ζωές και οι περιουσίες των κατοίκων της Περιφέρειας. Τέλος, εξέφρασε την προθυμία για την κατά το δυνατόν συνδρομή των πυροσβεστικών υπηρεσιών από την ΠΔΕ.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες