Συνοριακοί Φύλακες Αττικής: Μοίρασαν χαρά και δώρα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή (εικόνες)

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων οι Συνοριακοί Φύλακες Αττικής, μοίρασαν χαρά και δώρα σε μικρά παιδιά συναδέλφων τους, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε, στο αμφιθέατρο της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής:
«Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή που διοργάνωσε το σωματείο μας στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, για τα παιδιά και τις οικογένειες των μελών μας.
Το σωματείο μας φόρεσε τα γιορτινά του και βρέθηκε τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων κοντά στα παιδιά, δίπλα στα μέλη του και τις οικογένειες τους για να γιορτάσει μαζί τους και να προσφέρει δώρα σε όλους.
Έτσι με μεγάλη χαρά και συγκίνηση το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου ο Άγιος Βασίλης, υποδέχθηκε τα παιδιά και τα μέλη του σωματείου μας στο αμφιθέατρο της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής και μοίρασε απλόχερα Ευχές, Αγάπη και Δώρα σε όλους.
Ο Άγιος Βασίλης περικυκλώθηκε από παιδικά χαμόγελα ενθουσιασμού, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά αλλά και στους μεγάλους. Η συμμέτοχη ήταν πολύ μεγάλη και η χαρά και η ικανοποίηση των μικρών παιδιών ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.
Αυτές τις ξεχωριστές ημέρες, ξεχωριστοί Άνθρωποι, που αγαπούν την Αστυνομία και το προσωπικό της μας συμπαραστάθηκαν έμπρακτα και γενναιόδωρα.
«Ευχαριστούμε τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο»
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την Άμεση Ανταπόκριση και Έμπρακτη Υποστήριξη του.
Ένας επιχειρηματίας – εφοπλιστής πρώτης γραμμής, σεβαστός από όλους, ένας άνθρωπος εξαιρετικά χαμηλών τόνων, γνωστός για τις αγαθοεργίες και χορηγίες του, για το τεράστιο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και πολιτιστικό του έργο, ο οποίος πάντα ενεργεί διακριτικά και αθόρυβα, όμως πάντα ουσιαστικά και γενναιόδωρα.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους Χορηγούς μας (Μεγάλες και Μικρές εταιρείες),οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας αγόγγυστα και πρόσχαρα.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Πράττειν Α.Ε. Κ. Βλαχόπουλο Αλέξανδρο και τον Επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρείας Cook and Grill κ. Αλμπάνη Ευάγγελο οι οποίοι στηρίζουν κάθε μας προσπάθεια.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής ταξίαρχο κ. Δάβαλο Δημήτριο για την έμπρακτη στήριξη και την παραχώρηση της αίθουσας στην όποια πραγματοποιήθηκε η γιορτή.
Η πανδημία δεν μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε όλα αυτά που σχεδιάζαμε, δεν μας απέτρεψε όμως από το να προσφέρουμε λίγη χαρά και αγάπη στα παιδιά μας.
Τηρηθήκαν απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτά είναι τα 6 νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων – Ποιοι δικαιούνται το επίδομα των 534 ευρώ
Εύβοια: 39χρονη εξέπεμψε SOS ότι κινδυνεύει η ζωή της – Κατήγγειλε ότι την έδειρε ο σύντροφός της
Πάτρα: Πρόστιμο και πειθαρχικός έλεγχος στον αστυνομικό που έκοβε κλήσεις χωρίς μάσκα
Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Μέχρι τι ώρα θα κινούνται μετρό, λεωφορεία και τραμ
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες