Συγχαρητήρια επιστολή Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ. Ηπείρου-Ιόνιων Νήσων στον Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ

Με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων Αρχηγού του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας από τον Αντιστράτηγο, κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο, εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια του Δ.Σ. συλλόγου μας.
Ο κ. ΣΚΟΥΜΑΣ υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Ηπείρου δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο ως προς τα υπηρεσιακά του καθήκοντα αλλά και στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Εμείς από την πλευρά μας, τον ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που έκανε ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου, καθώς και ως Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος για την ορθολογικότερη αξιοποίηση του πολιτικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ σε θέσεις ευθύνης και διοικητικής υποστήριξης, καθώς και για την αναβάθμισή του, ώστε τα επαγγελματικά (υπηρεσιακά) μας καθήκοντα να συμβάλλουν στο έπακρο για την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του Πολίτη.

Ευχόμαστε στο νέο κ. Αρχηγό, καλή δύναμη και με πολλές ακόμη επιτυχίες στο ενεργητικό του. Υπό τα νέα του καθήκοντα, να σταθεί αρωγός σε αυτό που ήδη ξεκίνησε ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος και ως νέος Αρχηγός προς όφελος της ασφάλειας του πολίτη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες