Συγχαρητήρια Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. στον νέο αρχηγό ΕΛ.ΑΣ

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.) συγχαίρουν, με ανακοίνωσή τους, τον νέο αρχηγό ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνο Σκούμα.

«Οι Ειδικοί Φρουροί και οι Αστυνομικοί προερχόμενοι εξ Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, δια των εκπροσώπων  τους, σας  συγχαίρουν για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως νέο υπηρεσιακό ηγέτη  της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχόμενοι επιτυχημένη και δημιουργική θητεία», αναφέρεται στην επιστολή τους.

Η επιστολή:

«Κύριε Αρχηγέ,

Οι Ειδικοί Φρουροί και οι Αστυνομικοί προερχόμενοι εξ Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, δια των εκπροσώπων  τους, σας  συγχαίρουν για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως νέο υπηρεσιακό ηγέτη  της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχόμενοι επιτυχημένη και δημιουργική θητεία.

Το ένστολο προσωπικό, που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε, αποτελεί τον κύριο μοχλό αστυνόμευσης εντός Αττικής και αντιμετωπίζει πλήθος προκλήσεων στα οποία η αρωγή σας είναι απαραίτητη προκειμένου να εκτελέσουν με επιτυχία την δύσκολη αποστολή τους προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

Η υπηρεσιακή σας πορεία αποτελεί εγγύηση και ευελπιστούμε  κατ’ αρχήν σε γόνιμο διάλογο που θα αποτελέσει βάση αποφάσεων προς όφελος του προσωπικού Αστυνομίας και της κοινωνίας.

Ευχόμαστε ξανά, καλή επιτυχία στο έργο σας αναμένοντας και την δια ζώσης επικοινωνία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες