Συλλυπητήρια Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου – Δείτε τον λόγο

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, εκφράζει  τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου και μέλους της Ένωσης μας, Ανθυπαστυνόμου ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ Κωνσταντίνου ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, παλεύοντας για επτά (7) συνεχόμενα χρόνια με όλες του τις δυνάμεις να κρατηθεί στη ζωή συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Φιλότιμος και αγαπητός συνάδελφος, αθλητής και Πατέρας, που η απουσία του από όλους τους χώρους εργασίας, ενασχόλησης και της οικογένειας του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Διαβάστε αναλυτικά την  ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου:

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου και μέλους της Ένωσης μας, Ανθυπαστυνόμου ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ Κωνσταντίνου ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, παλεύοντας για επτά (7) συνεχόμενα χρόνια με όλες του τις δυνάμεις να κρατηθεί στη ζωή συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Φιλότιμος και αγαπητός συνάδελφος, αθλητής και Πατέρας, που η απουσία του από όλους τους χώρους εργασίας, ενασχόλησης και της οικογένειας του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Αγαπητέ φίλε Κώστα ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και ο Ύψιστος να αναπαύσει εν ειρήνη το ταλαιπωρημένο σου σώμα και την καλαγαθη ψυχή σου. Εμείς από εδώ θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο σου και την καλοσύνη σου και δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα στη μοναχοκόρη σου.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και στους συγγενείς του εκλιπόντος.

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Νικόλαος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεώργιος

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες