Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα συναντήθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου – Το σωφρονιστικό σύστημα στο επίκεντρο της συνάντησης

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου

Η συνεργασία του υπουργείου Δικαιοσύνης με με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για το σωφρονιστικό σύστημα και τη διαχείριση των φυλακών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχαν χθες Τρίτη (13/9) ο υπουργός Κωνσταντίνος Τσιάρας και ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής  Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με στόχο την επιτάχυνση διαδικασιών που αφορούν το πεδίο αρμοδιότητάς τους. Επιβεβαίωσαν το άριστο επίπεδο των υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και συμφώνησαν να εντείνουν τη συνεργασία τους, προκειμένου να υλοποιείται πιο άμεσα και αποτελεσματικά η κυβερνητική πολιτική για το σωφρονιστικό σύστημα και τη διαχείριση των Καταστημάτων Κράτησης.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας, παραβρέθηκε στα Καταστήματα Κράτησης Θεσσαλονίκης, Νιγρίτας Σερρών, στο Αγροτικό Κατάστημα Κασσάνδρειας Χαλκιδικής, και στο υπό λειτουργία Κατάστημα Κράτησης Νικηφόρου Δράμας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες