Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη (26/07) η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα.

Ειδικότερα, κατά την σημερινή ακροαματική διαδικασία της δίκης αναμένεται να καταθέσει ο φίλος της πρώτης καταγγέλλουσας, η οποία κατά το κατηγορητήριο βιάστηκε δυο φορές από τον ηθοποιό.

Ο μάρτυρας κατηγορίας θα επαναλάβει σήμερα τα όσα συνέβησαν και η πρώτη καταγγέλλουσα είχε εκμυστηρευτεί στον ίδιο με το οποίο είχε φιλικές σχέσεις.

Η κατάθεση της μητέρας της κοπέλας

Υπενθυμίζεται ότι κατά την τελευταία δικάσιμο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας είχε καταθέσει η μητέρα της κοπέλας, η οποία είναι ηθοποιός αλλά υπήρξε και συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ειδικότερα η μάρτυρας, κατέθεσε ότι ο ηθοποιός στο καμαρίνι του, ενώπιον τρίτων, της πρόταξε το γεννητικό του όργανο με τη γυναίκα να απαντά: «Ηρέμησε, έχω δει και καλύτερα». Σε άλλη περίπτωση την ρωτούσε αν θέλει «να το μυρίσει».

Ακόμη, η μητέρα της ανέφερε ότι της μίλησε η κόρη της ανοικτά το 2021 για σεξουαλική παρενόχληση, που υπέστη από τον Φιλιππίδη. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτός είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί; Την έστειλα εγώ να τη βιάσει το καταλαβαίνετε; Την έστειλα εγώ με χαρά σε αυτόν!».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες