Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ξάνθη μετά από ληστεία – Τους έπιασαν με τα κλοπιμαία στα χέρια

Στα χέρια των Αρχών βρέθηκαν το πρωί στην Ξάνθη ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, καθώς και απείθεια, κατά περίπτωση.

Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ στην Ξάνθη, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας από ημεδαπό παθόντα ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα, ένα κινητό τηλέφωνο και μία τραπεζική κάρτα και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα οι παραπάνω αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, οι οποίοι αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, μία κουκούλα (τύπου full face) και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία θα αποδοθούν στον παθόντα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ