Τα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας

Με τον Βουλευτή Πιερίας συναντήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας προκειμένου να του μεταβιβάσει τα αιτήματά της για ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς του νομού.
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας:
«Στα πλαίσια της εθιμοτυπίας, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, συναντήθηκε με το Βουλευτή του νομού μας κ. Σάββα Χιονίδη προκειμένου να του επιδόσει υπόμνημα αιτημάτων για ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Πιερίας και σχετίζονται με το εργασιακό καθεστώς του κλάδου μας (Κάλυψη επιπλέον κενών οργανικών θέσεων, οικονομική αύξηση ωριαίας νυχτερινής αποζημίωσης – εργασίας πέραν του πενθημέρου, αναγνώριση επαγγέλματος ως ανθυγιεινού και επικίνδυνου, ενίσχυση της Δ.Α. Πιερίας με μοτοσυκλέτες και οχήματα προς αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων κλπ ).
Η συζήτηση επί των θεμάτων διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας εκ μέρους του Βουλευτή που δήλωσε πως βρίσκεται στο πλευρό των αστυνομικών για την επίλυση τόσο των θεσμικών όσο και των δίκαιων οικονομικών μας διεκδικήσεων, προσφέρθηκε δε να προσφεύγουμε στη μακρά συνδικαλιστική του εμπειρία για την υποστήριξη της συνδικαλιστικής μας δράσης.
Προσδοκία της Ένωσής μας, να γνωστοποιηθούν οι ανάγκες και τα προβλήματα της εργασιακής μας καθημερινότητας στα αρμόδια θεσμικά όργανα της πολιτείας, διαμέσου των εκλεγμένων αντιπροσώπων του νομού μας. Ευχαριστούμε το Βουλευτή για την τιμή και αναμένουμε τις θεσμικές του παρεμβάσεις».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες