Τέσσερα ζητήματα θέτουν οι Αστυνομικοί Χανίων μετά την απόδραση

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση των Αστυνομικών Χανίων:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί δημοσίως τους συναδέλφους μας των Υπηρεσιών της Δ.Α. Χανίων, οι οποίοι είτε με την παρατηρητικότητά τους, είτε με τις ενέργειές τους, συνέλαβαν άμεσα τους δύο εκ των πέντε δραπετών.
Για τον ίδιο λόγο ευχαριστούμε τα αδέρφια μας, τους συναδέλφους μας των Υπηρεσιών της Δ.Α. Ηρακλείου οι οποίοι χωρίς καμία χρονοτριβή συνέλαβαν αρχικά τους τρεις εκ των πέντε δραπετών.
Καθώς το μελάνι των ευχαριστηρίων «στεγνώνει» γρήγορα και τα προβλήματα της «πολύπαθης» Αστυνομίας πάντοτε παραμένουν «ενεργά», εμείς ως εκπρόσωποι των συναδέλφων μας του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων αναμένουμε τα κάτωθι:
Α) Δέσμευση της Πολιτείας για την παραλαβή κρατουμένων από τα Καταστήματα Κράτησης 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, ακριβώς όπως το ωράριο λειτουργίας των αστυνομικών Υπηρεσιών.
Β) Δέσμευση της Διοίκησης για συντήρηση των κρατητηρίων του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, σύμφωνα με τις αναφορές που έχουν ήδη κάνει προ πολλού οι συνάδελφοί μας.
Γ) Δέσμευση της Διοίκησης για ενίσχυση με αστυνομικό δυναμικό της «πολύπαθης» αυτής Υπηρεσίας και κάλυψη των 8 κενών θέσεων της οργανικής της δύναμης.
Δ) Δέσμευση της Διοίκησης για παραχώρηση 28θέσιας κλούβας μεταφοράς κρατουμένων στο Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, όπως κατ’ επανάληψη ζητάμε.
Εμείς από τη μεριά μας δεσμευόμαστε ότι σε αντίστοιχη περίπτωση ή ακόμη και σε απόπειρα έκθεσης συναδέλφων μας σε τέτοιες δυσλειτουργίες, η Ένωσή μας θα προβεί σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
Όσον αφορά διάφορα «ευφάνταστα» σενάρια τα οποία κυκλοφόρησαν μέσα σε 2 ημέρες στην πόλη μας, ενημερώνουμε τους υποψήφιους σεναριογράφους ότι κάθε Οκτώβριο ξεκινάνε νέες σειρές επιστημονικής φαντασίας στις τηλεοπτικές πλατφόρμες…
Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να κάνει τη δουλεία της και όταν πράττει λάθος, ακόμα και σε περίπτωση που την φορτώνουν με «πάρεργα», θα ζητάει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ και όχι με ΛΟΓΙΑ συγνώμη!
Για το Δ.Σ.
Ο
Πρόεδρος
ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος
Ο
Γενικός Γραμματέας
ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες