Τέσσερις μέρες άγρυπνοι Χρυσοχοΐδης και Χαρδαλιάς

Τέσσερις μέρες παραμένουν άγρυπνοι, ένεκα της κακοκαιρίας τόσο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όσο και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τέσσερις ημέρες δεν έχουν κλείσει μάτι. «Αντέχετε;» Τους ρώτησε ο «Βηματοδότης» και η απάντηση ήταν και από τους δυο η ίδια: «Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία των καταστροφών ένεκα της κακοκαιρίας».
Περισσότερο τους βλέπουν στον ΔΕΔΔΗΕ, στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας παρά στα σπίτια τους. Ήταν χθες και οι δύο όλη μέρα ανάμεσα σε στρατιώτες, σε πυροσβέστες, σε ανθρώπους του ΔΕΔΔΗΕ άγρυπνοι αλλά όρθιοι: «Τι να κάνω; Οι ζημιές είναι εκτεταμένες», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς και ωσάν να μην έφθαναν όλα αυτά «είχα και έναν σεισμό 3,5 ρίχτερ και προχθές άλλον έναν σεισμό 4,5. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη». Ίσως ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι από τους λίγους που κάνουν πράξη την πρωθυπουργική εντολή να μην γυρίσει κανείς στο σπίτι του έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές και στο τελευταίο σπίτι.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε και για τον ΔΕΔΔΗΕ, λέγοντας ότι δεν έχει δημιουργηθεί για να αποκαθιστά μαζικές ζημιές. Μπορεί να αποκαταστήσει μεμονωμένες ζημιές, όχι όμως μαζικές βλάβες. Τον υπερβαίνουν. Αναφέρθηκε και στις ζημιές που έγιναν κυρίως στα Βόρεια Προάστια και στις προσπάθειες που γίνονται ακόμα για την αποκατάστασή τους.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

100 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες