Θεοδωρικάκος: «Βασικός πυλώνας της νέας Ελλάδας είναι η ασφάλεια»

Στις Σέρρες βρίσκεται από το Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος θα μείνει μέχρι και την Κυριακή.
Κατά την προσέλευση του σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ Σερρών προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη λαϊκή παράταξη που ενώνει όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Η παράταξη που με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εγγυάται την σταθερότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, σε μια πολύ δύσκολη εποχή και σε μια ταραγμένη περιοχή.
Παρά τις κρίσεις και τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζουμε και οι οποίες έρχονται από το εξωτερικό, δημιουργούμε την νέα Ελλάδα. Βασικός πυλώνας της νέας Ελλάδας είναι η ασφάλεια. Γι’ αυτό εργαζόμαστε σκληρά με σχέδιο και αποτελεσματικότητα για την πάταξη της εγκληματικότητας, όπου και αν αυτή εκδηλώνεται για να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς όλοι οι πολίτες.
Και αυτό το είδαν όλοι οι Έλληνες τις τελευταίες μέρες με την αποτελεσματική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας σε πολλά μέτωπα για την εφαρμογή του νόμου ιδιαίτερα στην περίπτωση της δολοφονίας του 19 χρόνου Άλκη, αλλά και σε μια σειρά άλλες περιπτώσεις».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες