Υπόθεση Μπίκα: Στο αρχείο και με τη «βούλα» του Αρείου Πάγου

Τον δρόμο για το αρχείο και με τη «βούλα» του Αρείου Πάγου παίρνει η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, πλην όμως έχει εκδοθεί για τις καταγγελίες της απαλλακτικό βούλευμα.

Ειδικότερα, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης, έκρινε σύμφωνα με πληροφορίες πως δεν συντρέχουν λόγοι να αναιρεθεί το απαλλακτικό βούλευμα που είχε εκδοθεί για την υπόθεση, όπως ζητούσε η νεαρή γυναίκα και καταγγέλλουσα.

Όπως είναι γνωστό η 24χρονη Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση αυτή αρχικά είχε κατηγορηθεί ένας 27χρονος επιχειρηματίας. Ωστόσο, αργότερα εκδόθηκαν δυο απαλλακτικά βουλεύματα, την αναίρεση των οποίων ζήτησε η νεαρή γυναίκα με σχετικό αίτημά της στον Άρειο Πάγο. Ωστόσο, και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αφού μελέτησε την υπόθεση έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι άσκησης αναίρεσης.

Μάλιστα στις αρχές του μήνα, η Γεωργία Μπίκα προσερχόμενη στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει το αίτημα αναίρεσης είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι θα πάει την υπόθεση «μέχρι τέλους».

«Πιστεύω ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα το δει όλο αυτό. Εάν δεν το δει η ελληνική Δικαιοσύνη, τότε θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο», είχε αναφέρει ακόμη η 24χρονη για να προσθέσει: «Το βούλευμα αναφέρει ότι λόγω του ότι εκείνη την ημέρα φορούσα ψηλοτάκουνα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Στα βίντεο που υπάρχουν και αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι τη στιγμή που πηγαίνω, περπατάω μια χαρά με τα ίδια τα παπούτσια και τη στιγμή που επιστρέφω και ψάχνω το αυτοκίνητό μου παραπατάω. Πράγμα, που πάει να πει ότι δεν φταίνε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είναι καθαρά λόγω της κατάστασης μου».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες