Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί συνόδευσαν ετοιμόγεννη μητέρα στο νοσοκομείο – Το «ευχαριστώ» του πατέρα στην ΕΛ.ΑΣ

Υπαρχιφύλακας έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, καθώς αστυνομικοί συνόδευσαν τη γυναίκα του στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

Πιο αναλυτικά στην επιστολή αναφέρει:

«Την 5η Μαρτίου 2023 και ώρα 10:49 προέκυψε η ανάγκη άμεσης μετάβασής μας σε κλινική της ανατολικής Θεσσαλονίκης λόγω έναρξης τοκετού. Αμέσως καλέσαμε το κέντρο άμεσης δράσης και ο εκφωνητής του κέντρου συντόνισε την συνοδεία μας στην κλινική με τις δυνάμεις: Ζ14, Ζ81, Ζ97 και πλήρωμα της Β’ αλλαγής της ΔΙ.ΑΣ. Δυτικού τομέα.

Θέλουμε να εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη μας και τις ευχαριστίες μας στους αστυνομικούς που συνέδραμας στην ταχύτατη και ασφαλή συνοδεία μας από την περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης στην κλινική. Πέρας από τον άριστο επαγγελματισμό τους θέλουμε να εξαίρουμε το ήθος και την επικοινωνία τους προς εμάς, βοηθώντας μας είσης στην μετακίνηση της συζύγου μου στο αναπηρικό αμαξίδιο κατά την άφιξή μας στην κλινική.

Ευχόμαστε ολόψυχα να είστε ασφαλείς κατά την τέλεση των καθηκόντων σας και να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες