Ενισχύεται η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου μετά τις τελευταίες συμπλοκές νεαρών

Στη δυτική Θεσσαλονίκη, στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αυξάνεται τόσο η αστυνόμευση όσο και οι περιπολίες μέσω της παρουσίας ειδικών αστυνομικών δυνάμεων, έπειτα από τα τελευταία περιστατικά συμπλοκών και ξυλοδαρμών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες μεταξύ ομάδων νεαρών.

Την παραπάνω διαβεβαίωση έλαβε, σήμερα, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Χρήστου Μπουλούμπαση, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα παραβατικότητας που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τονίστηκε η άμεση ανάγκη λήψης έκτακτων μέτρων πρόληψης της εγκληματικότητας, με την ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής, ενώ προσδιορίστηκαν τα σημεία τα οποία χρήζουν αυξημένης αστυνομικής επιτήρησης.

Συχνά τα φαινόμενα εγκληματικότητας στον Δήμο

Ο κ. Μανδαλιανός επανέλαβε το αίτημα της δημοτικής αρχής για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ενώ, από την πλευρά του, ο κ. Μπουλούμπασης διαβεβαίωσε πως ήδη από χτες έχει αυξηθεί η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στην επικράτεια του δήμου, όπου λαμβάνουν χώρα νέες αστυνομικές επιχειρήσεις μέσω της παρουσίας των ειδικών πάνοπλων αστυνομικών, τους «μαύρους πάνθηρες» της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και δυνάμεων της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Παράλληλα τονίστηκε πως άμεσα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη στελέχωση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού Ευόσμου με επιπλέον προσωπικό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στα φαινόμενα εγκληματικότητας και παραβατικότητας που παρουσιάζονται στο δήμο, με επίκεντρο την οπαδική βία, τη διακίνηση ναρκωτικών, τις κλοπές και την ηχορύπανση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες