Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η βάρκα και τα προσωπικά αντικείμενα του 69χρονου που αγνοείται στην Επανομή

Άφαντος παραμένει ο 69χρονος που αγνοείται στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ΟΦΚΑΘ – Εθελοντές Διασώστες, το πρωί της Τετάρτης (15/7), εντοπίστηκε η βάρκα αλλά και προσωπικά αντικείμενα του 69χρονου στο Ναυάγιο της Επανομής.

«Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου αγνοούμενου Π.Ζ. στην ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου. Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε η βάρκα και προσωπικά του είδη στο Ναυάγιο της Επανομής.

Δύτες και σκάφη του Λιμενικού σώματος επιχειρούν αυτήν την στιγμή στο σημείο! Εθελοντές μας με drone και πεζοπόρο τμήμα ψάχνουν παράκτια μέχρι την Ν.Καλλικράτεια» αναφέρεται στην ανάρτηση του ΟΦΚΑΘ – Εθελοντές Διασώστες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 69χρονος αγνοείται μετά την ανατροπή του σκάφους στο οποίο επέβαινε με την σύζυγό του.

Στη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν τρία πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, καθώς και ιδιωτικά σκάφη που συνδράμουν στις έρευνες.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, απογειώθηκε εκ νέου ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να συνεχίσει τις εναέριες έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Η 67χρονη σύζυγος του αγνοούμενου εντοπίστηκε σώα και διασώθηκε από ιδιώτες που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ