Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να μεταφέρουν παράνομα αλλοδαπούς με ταξί

Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές καθώς και σε διευκολύνσεις παραμονής αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας .

Στο πλαίσιο αυτό κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας συνελήφθησαν :

  • 17χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης .
    Ειδικότερα, έπειτα από καταγγελία για μεταφορά και διαμονή παράτυπων αλλοδαπών σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, εντοπίστηκε ο 17χρονος στην είσοδο της πολυκατοικίας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μια σακούλα με ρούχα καθώς και κλειδιά διαμερίσματος ημιορόφου στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν 2 ομοεθνείς του χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής.
  • 57χρονος Έλληνας και 21χρονος αλλοδαπός οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή της Νεάπολης να επιβαίνουν σε ταξί ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 21χρονος είχε μισθώσει το όχημα από το κέντρο της πόλης και ζήτησε από τον 57χρονο να μεταβούν στην περιοχή του Φιλύρου από όπου παρέλαβαν τρεις παράτυπους αλλοδαπούς.
  • Δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 17 ετών, καθώς βρέθηκαν πλησίον σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. οχήματος στην Εγνατία Οδό (ύψος Δερβενίου) στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν δύο αλλοδαποί που δεν διέθεταν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής στη χώρα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, Αγίου Αθανασίου και Θέρμης, αντίστοιχα θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες