Θεσσαλονίκη: Σάλος για τα δίδυμα που πήγε να σκοτώσει ο πατέρας τους – «Πήγε να πνίξει και τη μητέρα τους»

Μούδιασμα προκάλεσε η είδηση πως ένας πατέρας από το Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης είχε κλειδωθεί σε αυτοκίνητο μαζί με τα δυο παιδιά του στο οποίο υπήρχαν φιάλες υγραερίου.

Έπειτα από καταγγελία της μητέρας των παιδιών, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως η μυρωδιά του υγραερίου ήταν έντονη. Άμεσα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα τρίχρονα παιδιά.

Η θεία της μητέρας των διδύμων δηλώνει σοκαρισμένη από την εξέλιξη που της έγινε γνωστή και δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το κακό που θα μπορούσε να έχει συμβεί και που ευτυχώς απετράπη, όπως η ίδια λέει στο grtimes.gr, τελευταία στιγμή χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της ανιψιάς της που μόλις είδε το σύζυγό της κλειδαμπαρωμένο με τα δίδυμα στο αυτοκίνητο, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

«Μαλώνανε συνέχεια, ήταν κάποιες φορές βίαιος απέναντι της, η ανιψιά μου δεν άντεχε άλλο την κακή του συμπεριφορά και εκείνος είχε αλλάξει μετά την εποχή που έφεραν στον κόσμο τα παιδάκια τους. Ήταν ξεκάθαρα δυστυχισμένη, ένιωθε ότι απειλείται η ίδια της η ζωή. Φανταστείτε κάποια στιγμή πήγε να την πνίξει, δεν άντεξε άλλο το κορίτσι και του ζήτησε να χωρίσουν.

Ζούσε με τα 600 ευρώ από τη διατροφή και προσπαθούσε με δουλειές του ποδαριού από εδώ και από εκεί να ζήσει τα παιδιά της. Δούλευε συνέχεια, δεν ήθελε να στερηθούν τίποτα τα παιδιά. Πώς έγινε αυτό Παναγία μου, τι θα πάθαιναν τα παιδάκια ούτε να το σκέφτομαι θέλω», κατέληξε η θεία της μητέρας των διδύμων που εξακολουθούν να νοσηλεύονται προληπτικά στο Ιπποκράτειο, ευτυχώς χωρίς να διατρέχουν απολύτως κανένα κίνδυνο.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες