Θεσσαλονίκη: Στυλιάρια, μαχαίρια, κράνη, μπύρες και αλεξίσφαιρο βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στην «Κατάληψη 111» (εικόνες)

Έπειτα από την επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛΑΣ στο υπό κατάληψη κτήριο στον αριθμό 111 της οδού Εγνατία στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν αλεξίσφαιρο, κράνη, στυλιάρια, μαχαίρια (ένα στον εσωτερικό χώρο κι ένα εξωτερικό παρτέρι), πυροσβεστήρες και αρκετά μπουκάλια μπύρας που δεν είχαν καταναλωθεί.

Σύμφωνα με όσα γράφει το Thestival, κατά την επιχείρηση εκκένωσης που πραγματοποιήθηκε στους έξι ορόφους του κτηρίου από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, έπιασαν δουλειά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Συνέλεξαν ένα αλεξίσφαιρο, κράνη, στυλιάρια, πυροσβεστήρες και μπουκάλια μπύρας που δεν είχαν καταναλωθεί. Τα κατέγραψαν και προχώρησαν στην κατάσχεσή τους. Τα αντικείμενα θα ελεγχθούν για αποτυπώματα και ίχνη DNA.

Ρόλο συντονιστή στην επιχείρηση είχε ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Σταύρος Κεσελίδης ενώ παραβρέθηκε και ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Δούβαλης.

Στο σημείο βρέθηκε εκπρόσωπος του ΕΦΚΑ, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές για τις παρεμβάσεις που θα κάνει ο οργανισμός στο κτήριο το επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί ότι το κτήριο έχει προβλήματα στατικότητας.

Εξωτερικά της κατάληψης εγκαταστάθηκε διμοιρία των ΜΑΤ για να εμποδίσει ανακατάληψη του χώρου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες