20.7 C
Athens
17.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 10 Μαΐου 2025

Θύμα κλοπής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής – Ρομά του πήραν το αμάξι

Η ΕΛ.ΑΣ έβαλε τέλος στη δράση συμμορίας Ρομά που έκλεβε αυτοκίνητα και είχε ρημάξει τα Μεσόγεια. Από το στόχαστρο της συμμορίας δεν ξέφυγε ούτε η οικογένεια του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star για το πως έπεσε θύμα της συμμορίας:

«Θεώρησα ότι ένα αυτοκίνητο με καινούργια τεχνολογία δεν θα ήταν να μπει μπροστά. Πάρα ταύτα φαίνεται έχουν βρει τρόπους να κλέβουν και αυτά τα αυτοκίνητα. Είναι από τα αυτοκίνητα που λένε ότι είναι περιζήτητα, με την έννοια της πώλησης».


Η σύζυγος του πρώην υπουργού είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο έξω ακριβώς από το σπίτι που διαμένουν στα Γλυκά Νερά. «Μένω στα Γλυκά Νερά, 40 χρόνια, πρώτη φορά με κλέβουν», κατέληξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλης.



guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ