Για την σειρά προτεραιότητας ξυλοκόπησε τις νοσηλεύτριες ο αστυνομικός στη Λαμία

Για την…προτεραιότητα στην σειρά αναμονής προκειμένου να εξεταστεί ο πατέρας του, φέρεται να επιτέθηκε κατά δυο νοσηλευτριών, ο 44χρονος αστυνομικός στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ο αστυνομικός που έχει συλληφθεί, υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής και βρισκόταν στη Λαμία με άδεια.

Ο άνδρας συνόδευσε τον πατέρα του στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου και μετά από παρεξήγηση για την σειρά προτεραιότητας, του πατέρα του και ενός ακόμη ασθενής, επιτέθηκε κατά των νοσηλευτριών. ‘Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στον συνάδελφό τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το θέμα, «Τις χτύπησε άσχημα και οι συναδέλφισσες παρέμειναν επί ώρες στα ΤΕΠ υπό ιατρική παρακολούθηση. Υπεβλήθησαν μηνύσεις από το Νοσοκομείο και τις Νοσηλεύτριες και το άτομο κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα. Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η έλλειψη φύλαξης στα νοσοκομεία. Είμαστε απροστάτευτοι στον καθένα». Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του δράστη, ζήτησε ο 44χρονος να υποβληθεί σε εξετάσεις σχετικά με την ψυχολογική του κατάσταση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες