Το «L&O» στο πλευρό του μικρού Πολυχρόνη – Έμπρακτη στήριξη για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την εγχείρηση

Στο πλευρό του μικρού Πολυχρόνη Ταγαρά που χρειάζεται άμεση μεταφορά προκειμένου να χειρουργηθεί στην καρδιά, από εξειδικευμένους γιατρούς στο Boston Children’s Hospital-Benderson Family Heart Center της Βοστώνης, έδωσε η διοίκηση του ομίλου Media Matrix που έχει «ναυαρχίδα» της, το «Law And Order» και το νέο ενημερωτικό site «The Standard».

Η συγκινητική προσπάθεια της οικογένειας να συγκεντρώσει το ποσό των 150.οοο ευρώ που απαιτούνται για την επέμβαση κινητοποίησε εκατοντάδες άτομα, μεταξύ των οποίων και την ιδιοκτήτρια της Media Matrix, κυρία Αθανασία Γαρμπή. Η κυρία Γαρμπή κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας και θέλοντας να γίνει αρωγός στη μάχη που δίνει ο μικρός Παναγιώτης, στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους τόσο μέσω της δημοσιοποίησης του πολύ σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει όσο και μέσω της έμπρακτης στήριξης βοηθώντας οικονομικά την οικογένειά του που καλείται να διαχειριστεί μία τόσο δύσκολη στιγμή και το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μέλη της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη, αρκετοί εκ των οποίων είναι αστυνομικοί, παρέλαβαν από την κυρία Γαρμπή, επιταγή με ένα σημαντικό ποσό για να βοηθηθεί το παιδί και να μεταφερθεί στην Αμερική ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του.

Ο μικρός Πολυχρόνης, μόλις 16 μηνών διαγνώστηκε με κυανωτική καρδιοπάθεια, ένα πρόβλημα που εντοπίζεται σε ένα παιδί ανά 10.000 γεννήσεις. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η οικογένεια του: «Μέχρι τώρα στάθηκε μαχητής. Χρειάζεται όμως, τη στήριξη και την αγάπη όλων έμπρακτα. Μια ταλαιπωρημένη καρδούλα επιθυμεί να βρει τον ρυθμό της ώστε να συνεχίσει να χτυπά ακατάπαυστα με θέα το μέλλον».

Το L&O στηρίζει το παιδί με κάθε τρόπο και ζητάει το ίδιο να πράξει ο καθένας με σκοπό ο μικρός Παναγιώτης να υποβληθεί στην επέμβαση και να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Αλλά είναι μία μάχη που δεν τη δίνει μόνος του αλλά μαζί με τον μικρό παλεύουν και οι δικοί του άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να τον δουν να βγαίνει νικητής από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Δυστυχώς, όμως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί ως την Παρασκευή 10 Ιουνίου, με του δικούς του να ελπίζουν σε ένα θαύμα. Και όσο για το πώς μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις, υπάρχει ο παρακάτω λογαριασμός:

Τράπεζα Πειραιώς

GR8201711150006115145359965

BIC/SHIFT : PIRBGRAA

Αιτιολογία κατάθεσης : Πολυχρόνης Ταγαρας

Δικαιούχος :MIKROS PRIGIPAS

Ας γίνουμε κι εμείς ένα κομμάτι στην αλυσίδα αγάπης για να ξαναδώσουμε το χαμόγελο στον μικρό Πολυχρόνη.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες