Το μήνυμα του νέου αστυνομικού διευθυντή Χανίων

Οι ευχαριστίες και οι στόχοι του Γιώργου Μαστραντωνάκη. Δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Γιώργο Λιμπινάκη.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Μαστραντωνάκη:

Με αφορμή τις πρόσφατες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και την τοποθέτηση μου στην θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου με την ανάθεση της υψηλής αυτής θέσης.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι, έχω πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και της σπουδαιότητας της θέσης που αναλαμβάνω και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρώσω με επιτυχία την αποστολή μου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη. Απευθυνόμενος στους πολίτες των Χανίων, θέλω να γνωρίζουν ότι είμαι στην διάθεσή τους, έτοιμος και πρόθυμος να συμβάλλω με τον αποτελεσματικότερο τρόπο στην καθημερινότητα τους, ώστε να αναβαθμίζεται συνεχώς το επίπεδο ασφάλειας και προστασίας όλων των πολιτών στα Χανιά, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις.
Διαδέχομαι έναν καταξιωμένο, έμπειρο και απόλυτα επιτυχημένο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Λυμπινάκη, του οποίου το έργο θα εξακολουθήσω να προασπίζω με γνώμονα πάντοτε την προστασία του πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό, ζητώ από τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μου που υπηρετούν στην Δ.Α. Χανίων, να εξακολουθήσουμε με ζήλο, αποφασιστικότητα, ψυχραιμία, ενωμένοι/ες να ανταποκρινόμαστε στις καθημερινές απαιτήσεις, προσδοκίες και ανάγκες των συμπολιτών μας.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες