Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Λιμενικού (εικόνες)

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο Β’, επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης συνοδευόμενος από τον ιερέα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Πλωτάρχη Λ.Σ. (Ι) Δημήτριο Βαρσαμίδη.

Ο Αρχηγός, αφού έλαβε τις εγκάρδιες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει με αυτόν σκέψεις και προβληματισμούς σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων και της αποστολής του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τον Αρχηγό και τον συνεχάρη για το δύσκολο έργο που επιτελούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και τη συνολική προσφορά τους στην Πατρίδα και στην Κοινωνία.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ο Αρχιεπίσκοπος και ο κ. Αρχηγός είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από τη Βυζαντινή Χορωδία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την μπάντα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες