Τρεις βουλευτές γιατροί ζητούν να μπουν στη «μάχη» του κορoνοϊού

Τρεις βουλευτές γιατροί ζητούν από τον πρόεδρο της Βουλής απαλλαγή από τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα προκειμένου να συνδράμουν στη μάχη κατά της πανδημίας.
Πρόκειται για δύο βουλευτές της ΝΔ, τον Χρήστο Κέλλα και τον Κώστα Μπλούχο, και τον Γιώργο Λαμπρούλη από την παράταξη του ΚΚΕ.
Ο κ. Κέλλας είναι αναισθησιολόγος, ελεύθερος επαγγελματίας, προέρχεται από την Θεσσαλία, συγκεκριμένα από τη Λάρισα, και είχε νοσήσει κι ο ίδιος από κορωνοϊό.
Ο Κώστας Μπλούχος είναι ειδικευμένος στη Γενική Χειρουργική και τη Χειρουργική Ογκολογία και εκλέγεται στη Δράμα.
Ο Γιώργος Λαμπρούλης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ζητά απαλλαγή από τα καθήκοντά του για να συνδράμει ως γιατρός το νοσοκομείο της Λάρισας.
«Θεωρώ ότι η θέση μου είναι μαζί με τους συναδέλφους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες για την περίθαλψη του λαού στις δημόσιες μονάδες υγείας της Λάρισας» τονίζει στην επιστολή του ο έκτος αντιπρόεδρος της Βουλής κάνοντας παράλληλα έκκληση στους υπόλοιπους γιατρούς βουλευτές να πράξουν το ίδιο.
«Σας παρακαλώ, λοιπόν, να απαλλαγώ προσωρινά από τα καθήκοντά μου ως ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και να με διευκολύνετε για να συμβάλλω ως γιατρός – πνευμονολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στο οποίο υπηρετούσα ή να ενταχθώ σε όποια δημόσια μονάδα υγείας στη Λάρισα κριθεί αναγκαίο.
Κάνω επίσης έκκληση στους γιατρούς, εκλεγμένους βουλευτές στο Κοινοβούλιο να πράξουν αντίστοιχα».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες