Τριήμερη εκπαίδευση για την παρουσίαση της μεθόδου LEAN διοργανώθηκε από την Αρχή Προσφυγών (εικόνες)       

Τριήμερη εκπαίδευση για την παρουσίαση της μεθόδου LEAN διοργάνωσε η Αρχή Προσφυγών για το προσωπικό της και τους διοικητικούς δικαστές/μέλη των Ανεξάρτητων Επιτροπών Προσφυγών.

Ειδικότερα, η Αρχή Προσφυγών διοργάνωσε τριήμερη εκπαίδευση (20 έως και 22 Σεπτεμβρίου 2022) για το προσωπικό της και τους διοικητικούς δικαστές/μέλη των Ανεξάρτητων Επιτροπών Προσφυγών στο πλαίσιο ενίσχυσης του συστήματος ασύλου, μέσω της χρηματοδότησης του Προγράμματος GR-R (ΧΜ ΕΟΧ 2014-2021 – EEA GRANTS) και της υλοποίησης της Προκαθορισμένης Πράξης 1, με τίτλο «Ενίσχυση της Αρχής Προσφυγών», στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel.

Το θέμα της εκπαίδευσης ήταν η παρουσίαση της μεθόδου LEAN και η εφαρμογή της στην Αρχή Προσφυγών της Νορβηγίας (Norwegian Immigration Appeals Board). Μέσω της εν λόγω μεθόδου επιτυγχάνεται η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων διεθνούς προστασίας.

Η παρουσίασή της πραγματοποιήθηκε από τους Jorgen Bergstad, Director Sprint Consulting και Johan Berg, Ανώτατο Διοικητικό Δικαστή – Immigration Appeals Board – της Νορβηγίας.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες