Τροχαίο με Έλληνες στη Ρουμανία: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το μοιραίο λεωφορείο λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση

Πανικός ακολούθησε αφού το λεωφορείο χτύπησε στην πινακίδα ορίου για το ύψος στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και είχε ως αποτέλεσμα να συντριβεί το πάνω μέρος του οχήματος, αλλά και τον θάνατος ενός άνδρα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο μέσα από το μοιραίο λεωφορείο, ένας εκ των επιβατών δεν μπορεί να αναπνεύσει με κάποιον να του φωνάζει «πάρε ανάσα!». Αρκετοί είχαν εγκλωβιστεί στο πάνω μέρος του λεωφορείου όπως δείχνει το υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται πως από το συμβάν ένας 53χρονος άνδρας από τη Λάρισα έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγός του, ακόμα μια γυναίκα και ένας άνδρας νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι έχοντας ξεφύγει του κινδύνου.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, 9 άτομα τα οποία επέβαιναν στο τουριστικό λεωφορείο έχουν ήδη αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ελλάδα ενώ αργότερα εντός της ημέρας θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Ελλάδα και άλλα 9 άτομα. Συνολικά σήμερα αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα συνολικά.

Από τους υπόλοιπους που παραμένουν στη Ρουμανία και το Βουκουρέστι, 16 παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ 12 ακόμα βρίσκονται στο ξενοδοχείο εκ των οπίων στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το γεγονός πως εξ όσων νοσηλεύονται, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή. Κάτι που σημαίνει πως και η 30χρονη που ήταν διασωληνωμένη, πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες