Τροχαίο με Έλληνες στο Βουκουρέστι: «Είναι ένας απλός άνθρωπος, χάλια ψυχολογικά» λέει ο δικηγόρος του οδηγού του μοιραίου λεωφορείου

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας με τουριστικό λεωφορείο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 53χρονο άντρα από τη Λάρισα.

Ο δικηγόρος του οδηγού του μοιραίου λεωφορείου τόνισε πως ο πελάτης του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Δεν ήταν κουρασμένος, εγώ τον συνάντησα χθες το βράδυ στην αστυνομία. Ήταν εντάξει. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά ο άνθρωπος […] ήταν χάλια, δεν έφαγε. Λεπτούλης. Ένας απλός άνθρωπος είναι,» είπε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Ματθαίου μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο οδηγός θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η ανάκριση είναι ακόμα σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τον κ. Ματθαίου θα μεταβαίνει στο Βουκουρέστι, όποτε τον χρειάζονται οι ρουμανικές Αρχές. «Έδωσα τον λόγο μου, ο άνθρωπος θα είναι παρών όσες φορές τον φωνάξουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο οδηγός είδε τον περιοριστή, τον χτύπησε με την κεραία, το άκουσε όταν το χτύπησε και φρέναρε. Αφού φρέναρε, το λεωφορείο κινήθηκε για δύο μέτρα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον περιοριστή το κλιματιστικό που βρισκόταν στην οροφή. Έτσι προκλήθηκε το δυστύχημα» περιέγραψε ο κ. Ματθαίου.

Ο δικηγόρος του οδηγού επιβεβαίωσε πως τα τεστ για αλκοόλ και ναρκωτικά βγήκαν αρνητικά. Οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες για 25 άτομα. Η δικογραφία ακόμα σχηματίζεται από την αστυνομία της Ρουμανίας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες