Τσούκαλης για Πισπιρίγκου: «Δεν θα ομολογήσει, έχει σκηνοθετήσει στο μυαλό της τους θανάτους των τριών παιδιών»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, «δεν θα ομολογήσει ποτέ», σύμφωνα με τον ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, ο κ. Τσούκαλης δήλωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει.

«Έχω συζητήσει το θέμα με φίλους μου εγκληματολόγους. Αλλά βλέπω και τη στάση της. Είναι ένα άτομο που έχει κάνει φόκους σε αυτό το σενάριο που έχει επεξεργασθεί. Το θεωρώ απίθανο να ομολογήσει», δήλωσε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Και συνέχισε: «Έχει σκηνοθετήσει στο μυαλό της τους θανάτους των τριών παιδιών. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πέσει σε αντιφάσεις, που είναι δυνατόν να δώσουν νέα στοιχεία».

Στο μεταξύ, ο κ. Τσούκαλης τόνισε στην «Π» ότι σύντομα θα έχουμε νέες εξελίξεις, αφού η ρήξη που έχει επέλθει στο ζευγάρι θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις.

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, και για αυτό αναμένω τις εξελίξεις. Πιστεύω ότι θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και θα ρίξει φως σε σημεία που δεν φανταζόμαστε. Σε κάποιες δηλώσεις, ο πατέρας είχε πει ότι έχει κρυφούς άσους στο μανίκι. Πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί», είπε ο κ. Τσούκαλης, επισημαίνοντας ότι δεν θα εκπλαγεί αν τις επόμενες ημέρες εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Γιατί αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται πως αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς οι συνήγοροι της 33χρονης που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αποφάσισαν να αλλάξουν στρατηγική, χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Η αιτία είναι πως, όσο εξελίσσεται η εισαγγελική έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, αντιστοίχως και η ιατροδικαστική διερεύνηση των θανάτων τους, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, ίσως να είναι ικανά να ενισχύσουν το αίτημα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες