Το πρωί της Τετάρτης (8/10) έφτασε ο Βασίλης Μπισμπίκης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για τις φθορές που προκάλεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Φιλοθέη.
Τις περασμένες ημέρες του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκατάλειψη οχημάτων.
Η δίκη ξεκίνησε, αλλά διεκόπη για κάποια ώρα προκειμένου να κληθεί ο αστυνομικός, ο οποίος είχε σηκώσει το τηλέφωνο για να γίνει η καταγραφή του συμβάντος.
Μάλιστα, ακριβώς επειδή δεν υπήρχε καταγραφικό στο αστυνομικό τμήμα, ζητήθηκε από την πλευρά του Βασίλη Μπισμπίκη να κληθεί ο αστυνομικός προκειμένου να καταθέσει.
Το δικαστήριο έχει διακόψει για κάποια ώρα προκειμένου να φανεί εάν θα έρθει ο αστυνομικός να καταθέσει ή θα αναβληθεί η δίκη για τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.