17.5 C
Athens
16.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη 2 Απριλίου 2025

Βασίλης Καλογήρου: O θείος κατέθεσε για πρόσωπο που απειλούσε τη μητέρα του – «Δεν συνδέεται με τον θάνατο»

Συνεχίζονται αμείωτα οι έρευνες για να βρεθεί η αιτία θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα. Για τον σκοπό αυτό κατέθεσε χθες (24/2) η μητέρα και ο πατέρας του 39χρονου στην ανακρίτρια Λάρισας, ενώ σήμερα (25/2) ο θείος του.

Στη χθεσινή κατάθεση, η μητέρα του θανόντος Βασίλη Καλογήρου φέρεται να εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο 39χρονος γιος της δολοφονήθηκε από αγνώστους, χωρίς όμως να αναφερθεί σε πλήρη δεδομένα και υπόνοιες που έχει για κίνητρα των δραστών ή εμπλοκή «φυσικών» και «ηθικών» αυτουργών.

Ωστόσο, ο θείος του Βασίλη Καλογήρου κατονόμασε πρόσωπο που είχε απειλήσει τη μητέρα του θύματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Πρόκειται για έναν τοπικό παράγοντα της Θεσσαλίας και αφορούσε μία υπόθεση που είχε διερευνήσει η δικαστική λειτουργός σε προγενέστερο χρόνο. Ο θείος ανέφερε πρόσωπα αλλά και τις καταστάσεις υπό τις οποίες «εκτοξεύθηκαν» οι απειλές και ζήτησε από τις Αρχές να το διερευνήσουν.

Το περιστατικό συνέβη αρκετούς μήνες νωρίτερα, σύμφωνα με την κατάθεση του θείου.


 

Ο ίδιος, με ανακοίνωσή του αργά το βράδυ της Τρίτης διευκρινίζει:

«Επειδή «διαρρέουν» ανακρίβειες για το περιεχόμενο της από 24.2.2025 κατάθεσής μου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας αναφορικά με την εξιστόρηση μίας απειλής που είχε γίνει αποδέκτης η αδελφή μου και μητέρα του δολοφονηθέντος Βασιλείου Καλογήρου, Σοφία Αποστολάκη, από «τοπικό παράγοντα» και τη σχέση της απειλής αυτής με το θάνατο του Βασίλη, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής: Προφανώς η αναφορά έγινε σε σχέση με ένα συμβάν που είχε λάβει χώρα στο παρελθόν σε δικαστικό γραφείο παρουσία και άλλων δικαστικών λειτουργών. Δεν συνέδεσα τα όσα αναφέρθηκαν και μου μεταφέρθηκαν με την εξαφάνιση και το θάνατο του Βασιλείου Καλογήρου.




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ