Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης, η 24χρονη κοπέλα που βρέθηκε άγρια χτυπημένη το βράδυ της Τρίτης (17/3) στη Βέροια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα δεν διέμενε στην περιοχή όπου βρέθηκε χτυπημένη, αλλά σε άλλη περιοχή στη Βέροια, όπου νοίκιαζε διαμέρισμα και διέμενε μόνη της.
Επάνω της βρέθηκαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, πορτοφόλι και κινητό, κάτι που αποκλείει αρχικά το ενδεχόμενο της επίθεσης με σκοπό τη ληστεία.
Μυστήριο πάντως αποτελεί το γεγονός ότι ένα τέτοιας αγριότητας συμβάν έγινε σε κατοικημένη περιοχή, με τους περίοικους να μην έχουν αντιληφθεί το παραμικρό, τουλάχιστον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.
Η Ασφάλεια Βέροιας ερευνά το συμβάν προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του δράστη, καθώς η κοπέλα δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, συλλέγοντας πληροφορίες από τις κάμερες της περιοχής και το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον, όπως αναφέρει το veriotis.
Η κατάσταση της 24χρονης κρίνεται σοβαρή, με τα τραύματα να εντοπίζονται μόνο στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ ιδιαίτερα σοβαρό είναι το τραύμα που φέρει στο μάτι, με τους γιατρούς να εκφράζουν φόβους ακόμη και για πιθανή απώλειά του.
