Βίντεο-ντοκουμέντο από τη Σκιάθο: Γυναίκα παρασύρεται από τουρμπίνα αεροπλάνου και πέφτει

Ένα νέο ατύχημα σημειώθηκε στην Σκιάθο και καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο, στο οποίο βλέπουμε μια γυναίκα να παρασύρεται από τουρμπίνα αεροπλάνου.

Η Σκιάθος παρακολουθεί με αμηχία τα όσα συμβαίνουν και φέτος στο αεροδρόμιο, με το ένα ατύχημα να διαδέχεται το άλλο. Αυτή τη φορά η γυναίκα που παρασύρθηκε από τα αέρια της τουρμπίνας του αεροπλάνου είχε ανέβει πάνω στο πεζούλι που υπάρχει εξωτερικά, για να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο την απογείωση.

Ξαφνικά όμως ευθυγραμμίζεται με την τουρμπίνα και τα αέρια που βγαίνουν την κάνουν… φτερό στον άνεμο. Η γυναίκα πέφτει και οι υπόλοιποι που βρίσκονται κοντά της, τρέχουν για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Όμως η Σκιάθος καλείται να βρει λύσεις, για να μην κινδυνέψουν άλλα άτομα.

Φαίνεται λοιπόν πως μερικοί ούτε βάζουν μυαλό, ούτε συγκινούνται με το προ ημερών περιστατικό με την 61χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από την τουρμπίνα ενός αεροπλάνου στην Σκιάθο. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς, βλέποντας το νέο βίντεο ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο.

Όπως μπορείτε να δείτε λοιπόν, ένα αεροπλάνο έχει πάρει θέση και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διαδικασία απογείωσης, με τους τουρίστες να είναι εξωτερικά του αεροδρομίου, αλλά πολύ κοντά. Όταν οι τουρμπίνες παίρνουν μπροστά, μία από τις γυναίκες που βρισκόταν πίσω από τα συρματοπλέγματα, παρασύρεται και πέφτει κάτω, ευτυχώς όμως χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά…

Δείτε το βίντεο:

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες