Βόλος: Χτύπησε μάνα και γιο στη λαϊκή αγορά με μπουλονόκλειδο αυτοκινήτου!

Σε φυλάκιση 18 μηνών, με αναστολή και δικαίωμα καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, έναν 44χρονο, από την Πάτρα, που κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή.

Στη λαϊκή αγορά ρούχων στον Βόλο στις 31 Οκτωβρίου 2018, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σε μάνα και γιο, πωλητές στην αγορά και τους χτύπησε στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός τους με κλειδί σύσφιξης μπουλονιών τροχού αυτοκινήτου (μπουλονόκλειδο), με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε ερήμην, ενώ στο Δικαστήριο παρουσιάστηκαν η μάνα, 62 χρονών σήμερα και γιος της 40 χρονών σήμερα, από τη Λάρισα.
Τόσο ο κατηγορούμενος, όσο και τα θύματα της επίθεσης ήταν πωλητές στην λαϊκή αγορά ρούχων.

Η 62χρονη κατέθεσε ότι ο γιος της μάλωσε με τον γιο του κατηγορουμένου και ξαφνικά ο 44χρονος, πήγε στον πάγκο τους και τους επιτέθηκε με το μεταλλικό εργαλείο, ενώ η ίδια δέχτηκε χτυπήματα από πίσω. Επίσης είπε ότι ο δράστης και ο γιος του έχουν ζητήσει επανειλημμένα συγνώμη και δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη.
Από τις καταθέσεις που είχαν δώσει στην Αστυνομία, ο λόγος του επεισοδίου ήταν ότι ο γιος του κατηγορούμενου πήγε και τους ζήτησε για λογαριασμό άλλου ατόμου ένα ποσό που υποτίθεται ότι όφειλαν και δεν το αναγνώριζαν. Αρχικά οι δύο γιοί μάλωσαν, το αντιλήφθηκε ο 44χρονος, πήρε το κλειδί και τους επιτέθηκε.

Πηγή: magnesianews.gr

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες