Βόλος: Οι αστυνομικοί τιμούν τους νεκρούς στα Τέμπη και μιλούν για εγκληματική κρατική αμέλεια (βίντεο)

Ένα μπαλόνι για κάθε άνθρωπο που χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, άφησαν σήμερα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο πρόεδρος των συνδικαλιστών κ. Αργύρης Διχτάς δήλωσε πως δεν δόθηκε τις προηγούμενες ημέρες η δυνατότητα και η ευκαιρία να διαδηλώσουν στους δρόμους οι αστυνομικοί μαζί με τον κόσμο του Βόλου, ενώ συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν διαβάστηκαν όλα τα ονόματα των νεκρών παιδιών.

Όπως ειπώθηκε οι ευχές όλων συνοδεύουν τον Γεράσιμο Γεωργιάδη που δίνει μάχη ζωής στη ΜΕΘ της Λάρισας.

«Δεν μας δόθηκε δυστυχώς η δυνατότητα τις προηγούμενες ημέρες να συμμετέχουμε στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των συμπολιτών μας στον Βόλο. Θέλαμε και εμείς σήμερα να αποτίσουμε φόρο τιμής στους 57 αυτούς νέους ανθρώπους που άδικα και εξαιτίας εγκληματικής κρατικής αμέλειας έχασαν τη ζωή τους. Ελπίζουμε άμεσα να αποδοθεί αυτό που όλη η κοινωνία ζητάει, δηλαδή δικαιοσύνη».

Η δήλωση ανήκει στον πρόεδρο των Αστυνομικών της Μαγνησίας κ. Αργύρη Διχτά. Σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας τελέστηκε δέηση για θα θύματα των Τεμπών και 57 μπαλόνια, αφέθηκαν στον ουρανό.

Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας και της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA).

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες