Σοκ στον Βόλο: Πολίτης επιχείρησε να σφάξει με αλυσοπρίονο εργαζόμενη του Δήμου!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο, καθώς πολίτης άρπαξε αλυσοπρίονο και επιτέθηκε σε εργαζόμενη της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βόλου, με τη γυναίκα να γλιτώνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και να καταφεύγει σε κοντινό σπίτι για να σώσει τη ζωή της.

Αυτό καταγγέλλει η ΔΑΣ – ΟΤΑ Μαγνησίας, τονίζοντας μάλιστα πως ο δράστης έχει απασχολήσει και άλλες φορές με την επικίνδυνη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας γενικότερα προκαλεί προβλήματα, «όχι μόνο στο πάρκο που μαζεύει πολλά μικρά παιδιά, αλλά γενικότερα στην περιοχή, όπου κατοικούν και πολλοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, φθάνοντας να μπαίνει και σε αυλές σπιτιών».

Η ΔΑΣ – ΟΤΑ Μαγνησίας ζητά από τη Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο περιστατικό με τη σοβαρότητα που του αρμόζει, καθώς και να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξουν θύματα.

Ολόκληρη η καταγγελία

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Η συνάδελφος, μητέρα 2 παιδιών, κατά τη διάρκεια της εργασίας της στην Πλατεία Βαμβακουργίας δέχτηκε επίθεση από πολίτη, ο οποίος έσπασε το χλοοκοπτικό μηχάνημα και επιχείρησε με το αλυσοπρίονο κυριολεκτικά να σφάξει την εργαζόμενη. Ευτυχώς πρόλαβε η ίδια να σβήσει το μηχάνημα και κατέφυγε σε κοντινό σπίτι για να σώσει τη ζωή της.

Ο δράστης της απαράδεκτης εγκληματικής επίθεσης έχει απασχολήσει και άλλες φορές με την επικίνδυνη συμπεριφορά του τους κατοίκους της περιοχής, προκαλώντας προβλήματα, όχι μόνο στο πάρκο που μαζεύει πολλά μικρά παιδιά, αλλά γενικότερα στην περιοχή, όπου κατοικούν και πολλοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, φθάνοντας να μπαίνει και σε αυλές σπιτιών.

Είναι επιβεβλημένο και αναγκαίο η Δημοτική Αρχή να δει το συγκεκριμένο περιστατικό με τη σοβαρότητα που του αρμόζει, να ζητήσει και να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα.

Η συνάδελφος μας κατάφερε ευτυχώς χθες να επιβιώσει. Βίωσε όμως το μεροκάματο του τρόμου. Άλλη μια απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι στους Δήμους, ιδιαίτερα αυτοί στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής (Πράσινο, Καθαριότητα, κτλ), βιώνουν καθημερινά τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια, την υγεία, ακόμα και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Με ελάχιστα ουσιαστικά μέτρα προστασίας μαζεύουν καθημερινά από όλους τους δημόσιους χώρους κάθε είδους επικίνδυνα υλικά (ψοφίμια, σύριγγες, απορρίμματα, κτλ), διακινδυνεύοντας και τη ζωή τους για να κρατήσουν καθαρή την πόλη. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητας».

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες