Ξεκινούν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – Η εμπιστοσύνη στο δίδυμο Θεοδωρικάκου-Οικονόμου

Συνεδριάζει σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) με αντικείμενο τις τακτικές κρίσεις για την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως φαίνεται, υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο δίδυμο Τάκη Θεοδωρικάκου και Λευτέρη Οικονόμου. Μάλιστα, το Μαξίμου δεν έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στη διαδικασία σε σχέση με την περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο και είχε κάνει παρεμβάσεις ακόμα και σε θέσεις χαμηλόβαθμων.

Από κοινού, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, έχουν αναλάβει τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και ποιοι θα αναλάβουν πλέον.

Οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ θα έχουν δομικό χαρακτήρα αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη «κλειδώσει» τα ονόματα που θα βρίσκονται στις επάλξεις και την πρώτη γραμμή των εξελίξεων στη μάχη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκινήσει το ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ και το L&O, θα καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες