12.6 C
Athens
13.2 C
Thessaloniki
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025
More

    Υπόθεση Λύτρα: «Όσα ακουστούν στο δικαστήριο, θα προκαλέσουν πάταγο», λέει ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

    Νέα αναβολή πήρε την Τρίτη (6/5) η δίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, που έγινε τον Ιούνιο του 2024 και έδωσε το τελειωτικό «χτύπημα» στον γάμο του ζευγαριού.

    Όπως αποκάλυψε ο κατηγορούμενος, η νέα δίκη αναμένεται να γίνει στις 3 Νοεμβρίου 2025.

    «Θα καταθέσουμε αίτημα αναβολής», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας μπαίνοντας στην δικαστική αίθουσα του Εφετείο Αθηνών. Σε άλλο σημείο ανέφερε πως πλέον δεν μιλάει καθόλου με την πρώην σύντροφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

    Για την υπόθεση, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, λέγοντας πως «οι εκπλήξεις που θα ακουστούν στο δικαστήριο θα προκαλέσουν πάταγο».

    Ο Νίκος Αλεξανδρής κάνοντας δηλώσεις έξω από το Εφετείο, ανέφερε πως αναβολή ζήτησε η πλευρά του Απόστολου Λύτρα.

    «Η βία και η βαναυσότητα δεν θέλουν αφορμή και αιτία αλλά μόνο ευκαιρία. Η δικαιοσύνη πρέπει να αγκαλιάζει τα θύματα με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει στους κακοποιητές ότι δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία», ανέφερε αρχικά.

    «Η αναβολή ήταν αναμενόμενη, θα γίνει κάποια στιγμή το δικαστήριο», είπε στο τέλος ο γνωστός δικηγόρος.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ