Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας καταθέτει μήνυση για τη διαρροή της εισαγγελικής πρότασης

Μήνυση καταθέτει την επόμενη εβδομάδα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη διαρροή της εισαγγελικής πρότασης.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Το δικηγορικό μας γραφείο ενημερώνει ότι για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της κας Πισπιρίγκου, την οποία υπερασπίζεται ως γνωστόν ο κος Κούγιας, την επόμενη εβδομάδαθα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κου Ισίδωρου Ντογιάκου, για τη διαρροή και την παράνομη δημοσιότητα, τόσο της εισαγγελικήςπροτάσεως προς το Δικαστικό Συμβούλιο, όσο και του παραπεμπτικού βουλεύματος, το οποίοεξέδωσε το Δικαστικό Συμβούλιο, υπό τηνπροεδρία του Προέδρου Πρωτοδικών, κου Κασίμη.

Η μήνυσις θα στραφεί κατά παντόςυπευθύνου και αφορά τόσο το τμήμαβουλευμάτων του Πρωτοδικείου Αθηνών, αλλά και όλα τα μέσα τα οποία χρησιμοποίησαν τόσοτην εισαγγελική πρόταση, όσο και το παραπεμπτικό βούλευμα.

Σημειωτέον ότι, τόσο το περιεχόμενο της  εισαγγελικής προτάσεως όσο και το περιεχόμενο του παραπεμπτικού βουλεύματος, η κα κατηγορουμένη και το δικηγορικό μας γραφείο, τα πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ,πριν κοινοποιηθούν στην κα κατηγορουμένη.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό για τηλειτουργία της Δικαιοσύνης, γιατί είναιαδιανόητο, ενώ υπάρχει ρητή ποινική πρόβλεψη,να διαρρέουν από υπηρεσίες της Εισαγγελίας καιτου Πρωτοδικείου Αθηνών, δικόγραφα μιας ποινικής δικογραφίας, πριν καν κοινοποιηθούν στην κα κατηγορουμένη.

Υ.Γ Με την παράνομη αυτή διαρροή έχουν διαπραχτεί τα αδικήματα του άρθρου 251 Π.Κ., δηλαδή η παράβαση δικαστικού απορρήτου και του άρθρου 259 Π.Κ., δηλαδή η παράβασηκαθήκοντος, καθώς επίσης, έχει υπάρξει καιπαράβαση των ποινικών διατάξεων περίπροσωπικών δεδομένων.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες