Ένωση Ν/Α: Εθελοντική αιμοδοσία και ενημέρωση από το «όραμα Ελπίδας» του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη (εικόνες)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Ένωση Ν/Α) πραγματοποίησε χθες Τρίτη (27/9) εθελοντική αιμοδοσία στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Παράλληλα τα μέλη της Ένωσης ενημερώθηκαν από τον σύλλογο Όραμα Ελπίδας του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για το έργο που επιτελεί.

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Η Ένωσή μας, πιστή στην αρχή για την προσφορά στο συνάνθρωπο, πραγματοποίησε την Τρίτη 27/09/2022, εθελοντική αιμοδοσία στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Η αποτίμηση της προσφοράς των συναδέλφων ανήλθε σε υψηλά ποσοστά, συγκεντρώνοντας ικανό αριθμό φιαλών αίματος για την Τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής, η οποία δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή που υφίσταται η Ένωσή μας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες για αίμα των μελών και των οικογενειών τους.

Επίσης, είχαμε την χαρά να βρίσκεται μαζί μας ο σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ενημερώνοντάς μας για το έργο που επιτελεί. Μετά την αιμοδοσία αρκετοί εκ των παρευρισκομένων συμπλήρωσαν τη σχετική αίτηση του συλλόγου και έδωσαν δείγμα, προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας οι οποίοι, προσήλθαν και προσέφεραν αίμα, δηλαδή αγάπη, ζωή, ελπίδα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες