16.2 C
Athens
14.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 27 Απριλίου 2024
More

    Συνελήφθησαν 4 διακινητές μεταναστών σε Ροδόπη και Έβρο (εικόνες)


    Συνελήφθησαν χθες Πέμπτη (6/10) σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τέσσερις Έλληνες διακινητές μεταναστών, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

    Τρεις συλλήψεις στην Εγνατία

    Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι εντόπισαν την μία Ελληνίδα να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 13 μη νόμιμους μετανάστες, ενώ οι άλλοι δύο Έλληνες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων .


    Σημειώνεται οι οδηγοί των παραπάνω δύο οχημάτων στερούνται αδειών ικανότητας οδήγησης.

    aftokinito diakinites

    Μία σύλληψη στην Αλεξανδρούπολη

    Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν Έλληνα, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων οι τρείς κατείχαν και επέδειξαν πλαστά δελτία αιτούντος ασύλου.


    aftokinito diakiniton

    Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και τρία πλαστά δελτία αιτούντος ασύλου.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

     

    aftokinito diakinites fortigo


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ