14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Τρίκαλα: Θλίψη στην κηδεία της ανήλικης που πέθανε ενώ διασκέδασε σε κλαμπ – Με λευκά πανωφόρια οι συμμαθητές της


    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο νεκροταφείο του Βύρωνα, για την κηδεία της 15χρονης μαθήτριας της Α’ Λυκείου, που πέθανε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

    Η οικογένεια του κοριτσιού και οι φίλοι της είναι σε σοκ από τον ξαφνικό χαμό της. Οι συμμαθητές της φόρεσαν λευκά πανωφόρια για να την αποχαιρετήσουν.

    Χθες, οι μαθητές πήγαν στο σχολείο με μαύρα μπλουζάκια και με λουλούδια, ενώ μία ανθοδέσμη ήταν δεμένη στην είσοδο του σχολείου, όπου βρέθηκαν πέντε ψυχολόγοι (τρεις από τον δήμο και δύο από το υπουργείο Παιδείας), προκειμένου να στηρίξουν τα παιδιά να διαχειριστούν το οδυνηρό γεγονός.

    Το χρονικό

    Όλα έγιναν το Σάββατο, γύρω στη 1 τα ξημερώματα, όταν η μαθήτρια του 5ου Λυκείου Βύρωνα μαζί με συμμαθητές της διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, όπου είχαν πάει εκδρομή.

    Κάποια στιγμή κατέρρευσε. Ο γιατρός που συνόδευε τους μαθητές έκανε προσπάθεια ανάνηψης και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

    Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Παρότι οι γιατροί προσπαθούσαν για δύο ώρες, δεν επανήλθε.

    Παθολογικά αίτια έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

    Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η μαθήτρια πέθανε από παθολογικά αίτια, ενώ είχε γνωστά προβλήματα με την καρδιά της.

    «Το παιδί το είχαν δει καθηγητές καρδιολογίας, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν ανέβαζε πολλούς σφυγμούς, παρόλα αυτά γυμναζόταν, έκανε πολεμικές τέχνες και έκανε χορό. Δεν είχε τίποτα. Ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει στην πατρίδα μας σήμερα, έλεγε δεν είναι τίποτα. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός», είπε ο παππούς της στον Alpha.

    Σύμφωνα με τους συγγενείς και τους καθηγητές της, η Ιωάννα ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, άριστη μαθήτρια, χαμηλών τόνων παιδί και συνεσταλμένο, ενώ σύμφωνα με τον παππού της, ήθελε να γίνει γιατρός.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ