19.2 C
Athens
18.2 C
Thessaloniki
Τρίτη 14 Μαΐου 2024
More

    Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος – Έστελνε χυδαία μηνύματα σε ανήλικη (βίντεο)


    Στη σύλληψη ενός 63χρονου ο οποίος έστελνε άσεμνα μηνύματα σε ανήλικο κορίτσι, προχώρησαν οι Αρχές το βράδυ της Κυριακής (11/6) στην Ομόνοια.

    Το παιδί έλαβε μηνύματα από τον 63χρονο και αμέσως ενημέρωσε τη μητέρα του. Εκείνη επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε τον λόγο, με τον 63χρονο να αναφέρει ότι δεν κατάλαβε πως επρόκειτο για ανήλικη.


    Το κορίτσι, ωστόσο, έστειλε ξανά μήνυμα στον 63χρονο με προτροπή της μητέρας της έτσι ώστε να τον παγιδεύσει. Έτσι, έκλεισαν ξανά ραντεβού στην Ομόνοια όπου το παιδί πήγε μαζί με τον πατέρα του αλλά και με αστυνομικούς.

    Ο 63χρονος συνελήφθη και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είχε προχωρήσει στην ίδια πρακτική και με άλλα ανήλικα κορίτσια. Μάλιστα, φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού και εξετάζεται ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

    Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (10-6-2023), στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 63χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.


    Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-6-2023 ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης ημεδαπής λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

    Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ανωτέρω ανήλικη που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

    Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

    Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ