17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Διαρρήκτες άδειασαν κοσμηματοπωλείο στο Νέο Κόσμο – Άρπαξαν κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας


    Στα μαύρα σκοτάδια χτύπησαν οι διαρρήκτες στο Νέο Κόσμο και άδειασαν τις προθήκες και την βιτρίνα κοσμηματοπωλείου στην οδό Ρουμπέση.

    Οι κλέφτες σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, στις 03:10 τα ξημερώματα ξήλωσαν τα ρολά του καταστήματος και στη συνέχεια με βαριοπούλα έσπασαν την γυάλινη είσοδο.

    Και ενώ χτυπούσε ο συναγερμός και οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια, μπήκαν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου και με γρήγορες κινήσεις άδειασαν μέσα σε λίγα λεπτά τις προθήκες και την βιτρίνα, κλέβοντας χρυσαφικά και κοσμήματα. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν στην οδό Ρουμπέση τα πρώτα περιπολικά της αστυνομίας.

    Στο σημείο έφτασε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την ακριβή αξία των κλοπιμαίων, αλλά ανέφερε ότι η οικονομική ζημιά που του προκάλεσαν οι δράστες είναι αρκετά μεγάλη.

    Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την μεγάλη κλοπή, αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των μελών της συμμορίας.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ