21.1 C
Athens
19.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    «Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι στελέχους του ΥΠ.ΟΙΚ.


    Στόχος διαρρηκτών έγινε η κατοικία υψηλόβαθμου στελέχους του Υπουργείου Οικονομικών, στην Ν. Ερυθραία. Η διάρρηξη  σημειώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας(7/3). Οι κακοποιοί απενεργοποίησαν τον συναγερμό,  παραβίασαν το παράθυρο του ισογείου, και  ανέβηκαν και στους υπόλοιπους ορόφους της μεζονέτας.

    Ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και το σαλόνι και βρήκαν αρχικά χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και ένα  χρηματοκιβώτιο σε μια ντουλάπα, το οποίο ξήλωσαν από την βάση του και το μετέφεραν στο αυτοκίνητό τους.


    Στο πακτωμένο  χρηματοκιβώτιο όπως κατέθεσε ο 57χρονος ιδιοκτήτης  υπήρχαν έγγραφα  και χρυσαφικά που δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την αξία τους.

    Το στέλεχος  του Υπουργείου Οικονομικών απογευματινές ώρες της 7ης Μαρτίου, επέστρεψε στο σπίτι του, διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε την αστυνομία.

    Λόγω της ιδιαιτερότητας και της επιτελικής θέσης του 57χρονου στελέχους , την έρευνα ανέλαβε απο την πρώτη στιγμή, το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, και όχι το  τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.


    Η μεζονέτα  ερευνήθηκε  από την σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα κα γενετικό υλικό.

    Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Διαρρηκτών, αναζήτησαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που πιθανότατα να έχουν καταγράψει τους κακοποιούς πριν και μετά την διάρρηξη.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ