19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    ΠΟΕΠΛΣ: Έκφραση συγχαρητηρίων στο νέο Αρχηγό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη


    Αντιπρόσωποι της ΠΟΕΠΛΣ εξέφρασε τα συγχαρητήρια της στον νέο Αρχηγό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη.

    Η ΠΟΕΠΛΣ δηλώνει ότι είναι συμπαραστάτες και σύμμαχοι στους στρατηγικούς στόχους και στο σχέδιο υλοποίησής τους, με απώτερο σκοπό αφενός την αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και αφετέρου τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ

    Αντιπροσωπεία της ΠΟΕΠΛΣ εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας για μία δημιουργική πορεία στο νέο Αρχηγό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη.

    Από τη μέχρι σήμερα πορεία του κ. Αρχηγού και τη συνεργασία μας μαζί του γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι υπέρμαχος των πράξεων και των αποτελεσμάτων. Τα λόγια του ακολουθούν εκείνες τις δράσεις, που λειτουργούν ως μηχανισμός καταγραφής έργου και όχι άσκοπης και πομπώδους ενδεχομένως προβολής.

    Δηλώνουμε αρωγοί, συμπαραστάτες και σύμμαχοι στους στρατηγικούς στόχους και στο σχέδιο υλοποίησής τους, με απώτερο σκοπό αφενός την αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και αφετέρου τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ