19.9 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
More

    Στο ίδιο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης


    Στο ίδιο κελί την ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκονται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

    Εν αναμονή της έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά διαβάζει βιβλία αστροφυσικής και νομικής που του έκανε δώρο ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωάννου.

    Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha, ο Αναγνωστόπουλος διαβάζει καθημερινά την απολογία του. Μέσα στο κελί που βρίσκονται επίσης ο ηθοποιός και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, φιλοξενούνται συνολικά έξι άτομα και υπάρχουν τρεις κουκέτες, ψυγείο, κουζινάκι και τουαλέτα. Τηλεόραση έχει μόνο ο Αναγνωστόπουλος αφού είναι το κελί του και όχι οι Φιλιππίδης – Λιγνάδης καθώς τα κελιά τους είναι στην Τρίπολη και έγινε μεταγωγή τους στον Κορυδαλλό. Οι σχέσεις των τριών είναι τυπικές και δεν προαυλίζονται.

    Στις 8 Απριλίου ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

    Η δίκη για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν. «Η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης. Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες και έφυγαν έτσι γρήγορα, όπως εμφανίζονταν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απολογία του.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ