20.8 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821» στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής


    Σήμερα Πέμπτη (24/03) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, στον αίθριο χώρο του κτιρίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

    Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νύφωνας Καπογιάννης, ο εκπροσώπου του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, του Α’ Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αργυράκη Ιωάννη και του Β’ Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Τσελίκη Αλέξανδρου


    Στην τελετή παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, επίτιμοι Αρχηγοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η λοιπή στρατιωτική ηγεσία και πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και δικαστικών αρχών του Πειραιά και της Ναυτιλιακής Κοινότητας.

    Τον επετειακό λόγο της ημέρας, εκφώνησε ο Πλοίαρχος Λ.Σ. Ορφανός Ιωάννης.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ