Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821» στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Σήμερα Πέμπτη (24/03) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, στον αίθριο χώρο του κτιρίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νύφωνας Καπογιάννης, ο εκπροσώπου του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, του Α’ Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αργυράκη Ιωάννη και του Β’ Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Τσελίκη Αλέξανδρου

Στην τελετή παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, επίτιμοι Αρχηγοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η λοιπή στρατιωτική ηγεσία και πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και δικαστικών αρχών του Πειραιά και της Ναυτιλιακής Κοινότητας.

Τον επετειακό λόγο της ημέρας, εκφώνησε ο Πλοίαρχος Λ.Σ. Ορφανός Ιωάννης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες