19.2 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ θανάτου των τριών παιδιών – Δεν προκύπτει γονιδιακό πρόβλημα (βίντεο)


    Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση του θρίλερ με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών, της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, θεωρούν ότι βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές, καθώς ερευνούν νέα στοιχεία και μαρτυρίες.

    Κάθε μέρα περιπλέκεται όλο και περισσότερο το μυστήριο με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

    Το γεγονός ότι δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια στο θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως ύποπτη ουσία στον οργανισμό του παιδιού, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του«LIVE NEWS» ότι δεν προκύπτει γονιδιακό πρόβλημα από τις εξετάσεις των γονιών, δίνουν νέα διάσταση στο θρίλερ.

    Η ύποπτη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της εννιάχρονης Τζωρτζiνας βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ιατροδικαστών που έχουν κληθεί να δώσουν απαντήσεις.

    Οι φάκελοι νοσηλείας της Τζωρτζινας σε δυο νοσοκομεία της Πάτρας έχουν ολοκληρωθεί και καταγράφουν περιστατικά όπως τα έζησαν γιατροί και νοσηλευτές.

    Πάτρα: «Υπάρχουν φάρμακα που θα μπορούσαν να έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο»

    Οι αναλύσεις για τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι φόβοι τους για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας που αναμένονται τις επόμενες μέρες και οι σκέψεις τους για όσα είναι πολύ πιθανό να κρύβει αυτή η μυστηριώδης υπόθεση, κρατούν το θέμα της Πάτρας στην κορυφή της επικαιρότητας.

    Οι αναλύσεις που γίνονται στο εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να δείξουν την ποσότητα, την ακριβή της σύσταση και φυσικά το ρόλο που έπαιξε στην κατάληξη του παιδιού.

    Τους δικούς του φόβους στο «LIVE NEWS» εκφράζει και ο κλινικός φαρμακολόγος Αναστάσιος Σπαντιδέας. Τονίζει πως υπάρχουν φάρμακα που θα μπορούσαν να έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στον αναπάντεχο θάνατο της Τζωρτζίνας και ουσίες που είναι ύποπτες για πρόκληση ακόμα και ανίατων ασθενειών.

    «Μπορεί κανείς να προμηθευτεί πολλά φάρμακα από το φαρμακείο, χωρίς συνταγή και μερικά από αυτά, πραγματικά μπορεί δημιουργήσουν βλάβη στον οργανισμό και την καρδιά και να προκαλέσουν θάνατο από καρδιακή ανακοπή» σημείωσε ο κ. Σπαντιδέας.

    Η ουσία που έχει εντοπιστεί στον οργανισμό της Τζωρτζίνας φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πως δεν χορηγήθηκε στο παιδί από θεράποντες γιατρούς. Αν αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυτή προκάλεσε τον θάνατό της, το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα πάρει τη σκυτάλη ταχύτατα και θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις, για να διαπιστωθεί ποιο ή ποια ήταν τα άτομα που ευθύνονταν.

    «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στο τέλος των τοξικολογικών ελέγχων θα έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση, εάν ή όχι επέδρασαν ουσίες στο φαινόμενο του θανάτου του συγκεκριμένου παιδιού» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

    Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων συνδύασε και πάλι τα δεδομένα της υπόθεσης με την ιατρική βιβλιογραφία για να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας που μπορεί να προήλθε από πνιγμό.

    «Εύρημα στην πρώτη υπόθεση: Δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα. Εύρημα στη δεύτερη υπόθεση: μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου. Στη σχετική βιβλιογραφία διαβάζουμε πως η πνιγμονή από απόφραξη των αναπνευστικών στομίων περιλαμβάνει κατά κανόνα σχεδόν, περιστατικά ανθρωποκτονίας» υπογράμμισε ο ιατροδικαστής.

    Πάτρα: «Την ένοιαζε να μη χάσει τον Μάνο…»

    Η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, το 2020 και ενώ είχε μόλις χάσει το πρώτο παιδί, τη Μαλένα, κατέφυγε σε…. μέντιουμ, γιατί ανησυχούσε για τον άνδρα της…

    «Το πρόβλημά της, αυτό που ρωτούσε ήταν εάν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο. Της είπα για θανάτους…», δήλωσε το μέντιουμ.

    Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών ερευνούν και τον μυστηριώδη θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού. Όπως αποκαλύπτεται, η γυναίκα είχε εξουσιοδοτήσει ως υπεύθυνο για όλες τις συναλλαγές της τον Μάνο Δασκαλάκη.

    Οι γονείς των τριών αδικοχαμένων παιδιών περιμένουν κλήση για να καταθέσουν και παρακολουθούν καθημερινά όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση, που έφερε τα πάνω – κάτω στη ζωή τους.

    Η 33χρονη έχει καταγγείλει στο παρελθόν μέσω του δικηγόρου που την εκπροσωπούσε απειλές από άτομα που την έχουν στοχοποιήσει. Για απειλητικά τηλεφωνήματα όμως μίλησε το πρωί και η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πάτρας, που αναφέρεται στην υπόθεση από την πρώτη στιγμή.

    Η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα της αλήθειας πλησιάζει προς το τέλος και τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στη Θεσσαλονίκη απ’ όπου θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, που θα δρομολογήσουν τις επόμενες εξελίξεις.

    nekra paidia sti patra tholi fotografia ipoptou


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ