19.3 C
Athens
14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται για την απολογία της (βίντεο)


    Η Ρούλα Πισπιρίγκου τη Δευτέρα πρόκειται να περάσει από την ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

    Η 33χρονη κατηγορούμενη έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για την απολογία αυτή και την Κυριακή δέχτηκε επίσκεψη από τους δικηγόρους της Όθωνα Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνο Ζάρδα, ενώ αναμένονταν στη ΓΑΔΑ η μητέρα και αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

    «Να βρούμε από που πήρε την κεταμίνη»

    «Ερευνούμε ολα τα ενδεχόμενα, έχουμε εστιάσει στην έρευνα σχετικά με την προέλευση της ουσίας που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού. Εάν βρούμε την διαδρομή που έκανε αυτή η ουσία μέχρι να φτάσει να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο, ενδεχομένως θα έχουμε βγάλει και την άκρη του νήματος σχετικά με το τι έγινε και ποιος τέλεσε την πράξη.

    Υπάρχουν διάφορα πράγματα που ερευνώνται για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν εξελίξεις που τρέχουν και έχουν επηρεάσει ψυχολογικά την εντολέα μου, πράγματα για τα οποία θα συζητήσω μαζί της σε λίγο. Προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη. Σέβομαι απόλυτα το τεράστιο ενδιαφέρον που έχει προκληθεί στην κοινή γνώμη, το σοκ που μοιράζεται όλος ο κόσμος, το μοιραζόμαστε και εμείς οι ίδιοι που ασχολούμαστε με αυτη την υπόθεση.

    Προσπαθούμε να βρούμε ερωτήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Εύχομαι ότι θα μπορέσω να είμαι σε θέση να σας δώσω περισσότερα σύντομα. Η κεταμίνη είναι μια ουσία που δεν υπάρχει στο εμπόριο, δεν βρίσκεται εύκολα, δεν βρίσκεται για την ακρίβεια. Πληροφορία που έχουμε διασταυρώσει από ειδικούς, μιλάμε συνέχεια με εκπροσώπους του ιατρικού κλάδου, πολλές βέβαια απόψεις έρχονται σε αντίθεση η μια με την άλλη, ωστόσο σε κάποια πράγματα συμφωνούν όλοι. Ένα από αυτά είναι ότι αυτή είναι μια ουσία που δεν μπορεί να προμηθευτεί κάποιος.

    Το αν θα υποβληθεί η εντολέας μου σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους είναι ένα από τα πράγματα τα οποία βρίσκονται υπό συζήτηση, είναι έντονη η επιθυμία της ίδιας, πολύ έντονη, θα το δούμε. Θα έχουμε συνάντηση και με τους προηγούμενους νομικούς παραστάτες, οι οποίοι κατόπιν δικής μου προσκλήσεως, θα συνεργαστούν μαζί μου για να δούμε αν μπορούμε να βρούμε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας βασανίζουν και τα ερωτήματα τα οποία θέτει η ίδια η κατηγορούμενη».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ